Stekleni ultrazvočni izparilnik z lučko

brezplacna-postnina

55.90 

Šifra: AA7-DOD-STE-IZP Kategoriji: ,

Ni na zalogi

Stekleni ultrazvočni izparilnik z lučko ali difuzor je pripomoček za aromaterapijo, namenjen izparevanju eteričnih olj v prostor. Za delovanje potrebuje mešanico vode in eteričnega olja, ki ga z električno frekvenco spremeni v dišečo hladno meglico. Hladna para se kot bel dim vije v prostor in ga ne le prijetno odišavi, temveč tudi rahlo navlaži.

Difuzor ima tudi možnost lučke, zato lahko z njim ustvarjamo ambientalno svetlobo predvsem v večernih urah, saj pričara intimno barvno atmosfero (bela, rumena, oranžna, rdeča, roza, vijolična, modra, turkizna, bela). Difuzor ima možnost nastavitve ene barve ali prelivajočih se barv, lahko pa ga uporabljamo tudi brez lučke.

Je elegantne minimalistične ovalne oblike in bele mat barve. Ultrazvočni difuzor je eden najbolj uporabnih in splošno razširjenih izparilnikov.

TEHNIČNI PODATKI
Dimenzija: 11,6cm x 11,6cm x 14,5cm
Velikost dozirne posode: 100ml
Za velikost prostora: od 20m2 do 60m2
Material: steklen pokrov, plastična dozirna posoda
Proizvajalec: Florame (Francija)
Garancija: 2 leti od nakupa

Model: GB 298-JR-A
Vhodna moč: AC 100-240V 50/60Hz
Izhodna moč: DC 24V 500mA
Poraba: 12W
Naprava deluje na elektriko.

Opombe o “EU vtičnici”: Gospodinjski aparati z nizko močjo so običajno opremljeni s tako imenovano”Euro vtičnico”. Za ta tip je značilen vtikač z dvema krožnima zatičema s premerom 4 mm in razdaljo 19 mm. Spada v skupino vtikačev C, CEE 7/16 (EN 50075) in se lahko skoraj povsod v Evropi poveže z nizko napetostno mrežo z izjemo Združenega kraljestva, Irske, Cipra in Malte.

NAVODILA ZA UPORABO IN VZDRŽEVANJE
Postavite difuzor na ravno podlago. Dvignite vrhnji stekleni ovalni pokrov difuzorja in napolnite dozirno posodo z vodo (največ 100ml). Uporabite destilirano, filtrirano ali prekuhano vodo. Priporočamo uporabo destilirane vode zaradi nabiranja vodnega kamna in usedlin, kar zmanjšuje življenjsko dobo izdelka.

V vodo v dozirni posodi dodajte od 3-5 kapljic izbranega eteričnega olja. Priporočamo čista ekološka eterična olja. Pazljivo položite stekleni ovalni pokrov nazaj na difuzor in polnilec vklopite v električno omrežje. Prižgite gumb na difuzorju. Z gumbom lahko spreminjate barve in difuzor tudi izklopite.

Če zmanjka vode, se difuzor sam ugasne. Preden uporabite novo eterično olje, očistite oziroma sperite dozirno posodo z vodo. Redno menjujte vodo v dozirni posodi in difuzor očistite 2x do 3x krat na teden, da preprečite nabiranje nečistoč in ustvarjanje neprijetnih vonjav, ki nastanejo zaradi bakterij ali umazane vode.

V paketu so priložena natančna navodila in nasveti za vzdrževanje. Priporočamo, da navodila upoštevate.

OPOZORILA
Naprava ni namenjena za inhalacije!
Naprava naj se uporablja v prostorih, ki imajo temperaturo od 10°C do 30°C.
Naprava naj se uporablja le z napajalno enoto, ki je priložena v paketu.
Uporabljajte filtrirano ali destilirano vodo.
Nikoli ne presezite maksimalnega dovoljenega nivoja vode, to je 100ml.
V difuzor vedno najprej nalijte vodo, šele potem eterična olja. Nikoli ne uporabljajte eteričnih olj brez vode.
Napravo vedno izklopite iz električnega omrežja, kadar jo čistite ali polnite difuzor z vodo ali eteričnimi olji.
Izpraznite posodo z vodo, ko prenehate uporabljati difuzor.
Nikoli ne izvlecite napajanega kabla iz električnega omrežja, kadar je naprava deluje.
Ne prekrivajte difuzorja, kadar deluje.
Redno menjujte vodo v dozirni posodi, saj tako preprečite nastajanje vodnega kamna in usedlin, s čimer podaljšujete življenjsko dobo izdelka.
Dozirno posodo čistite vsaj 1x tedensko. Za čiščenje ne uporabljajte agresivnih čistilnih sredstev, abrazivnih čistil, kislin in drugih kemikalij.
Naprave ne namakajte!
V primeru, da se voda polije ali zalije cel difuzor, ga pustite vsaj 3 dni, da se dobro osuši, preden ga ponovno uporabite.
Proizvajalec ni odgovoren za poškodbe, ki nastanejo zaradi napačne uporabe izdelka.

Additional Information

Weight 800 g