Masažno olje Pragozd

100% naravno 99,7% ekološko 0,3% iz divjine

  • Količina: 108ml

12.00  z DDV

Šifra: AA3-OLJE-MAS-PRA Kategorija:

Ekološko Masažno olje Pragozd je ročno izdelano iz naravnih in ekoloških sestavin. Ekološko sezamovo olje ter eterična oljas svežim gozdnim vonjem zelenke, poprove mete, smreke, evkaliptusa in rožmarina z naravno vsebnostjo metil salicilata in mentola za poživljajoč učinek na mišice in sklepe.

Primerno za nego mišic in sklepov pred in po fizičnih aktivnostih za lajšanje težav utrujenih nog, napetega vratu ali razbolelega hrbta ter za razbremenitev celotnega telesa s poživljajočo masažo.

Izogibajte se stiku z očmi. Ni za otroke pred 12-14 letom, nosečnice in doječe matere. Ni za ljudi, ki uživajo antikoagulante, imajo motnje strjevanja krvi ali alergijo na silicilate. Ne uporabljajte pred večjimi operativnimi posegi. Ni za uporabnike homeopatskih zdravil.

V Sloveniji ročno izdeluje Amon in ročno ilustrira Anis.
Kontrolira IKC UM. Prijazno o živali. Vegansko.
Izdelek je pakiran v stekleno embalažo.

SESTAVINE:  sezamovo olje*, eterična olja (rožmarin*, poprova meta*, evkaliptus*, smreka**, zelenka*) rožmarinov antioksidant*

INCI:  Sesamum Indicum Seed Oil*, Rosmarinus officinalis oil*, Mentha x piperita oil*, Eucalyptus globulus oil*, Picea mariana oil***, Gaultheria procumbens oil*, Helianthus annus seed oil*, Rosmarinus officinalis leaf extract*, Limonene**,  *iz kontrolirane ekološke pridelave **sestavina eteričnega olja ***divje nabrana


Ekološko zeliščno olje Pragozd je certificirano pri IKC UM, Peta Cruelty Free and Vegan in The Vegan Society.

IKC UM logo

Additional Information

Weight 245 g