Akcija!

Zobna pasta Mandarina

brezplacna-postnina

100% naravno 98,5% ekološko

  • Teža: 150g

12.00 

Šifra: AA4-ZOB-PASTA-MAN Kategoriji: ,

Ni na zalogi

Ekološka zobna pasta Mandarina je ročno izdelana iz naravnih in ekoloških sestavin. Ne vsebuje fluora, umetnih penilcev in drugih kemikalij, ki ne spadajo v usta, vendar kljub temu odlično očisti zobe. Očistite si svoje zobe in dlesni s 100% naravno zobno pasto brez sintetičnih kemikalij in GSO, ki ima najvišji delež ekoloških sestavin v svetu zobnih past!

Učinkovita formula z delovanjem treh mineralov se blago peni in ni abrazivna do zobne sklenine. Zobna pasta ima gosto sestavo. Super sadni okus z ekološkim eteričnim oljem rdeče mandarine, ki razveseli srca malih in velikih otrok.

V zobni pasti je uporabljen izključno najkakovostnejši ekološki glicerin. Pakirana je v večji tubi (družinsko pakiranje), zato jo boste uporabljali dolgo časa.

Ni za uživanje. 150 g.

V Sloveniji ročno izdeluje Amon in ročno ilustrira Anis.
Kontrolira IKC UM. Prijazno do živali. Vegansko.
ekološka zobna pasta mandarina

SESTAVINE: rastlinski glicerin*, kreda, diatomejska zemlja, soda bikarbona, ksantan gumi (brez GSO), eterično olje rdeča mandarina*

INCI: Glycerin*, Calcium carbonate, Solum diatomeae, Sodium bicarbonate, Xanthan gum, Citrus reticulata rosso oil*, Limonene** *iz kontrolirane ekološke pridelave **sestavina eteričnega olja


Ekološka zobna pasta Mandarina je certificirana pri IKC UM, Peta Cruelty Free and Vegan in The Vegan Society.

IKC UM logo   

Additional Information

Weight 200 g