Vrtnica za materinski dan -10%


Rojstvo otroka je za žensko velika iniciacija v ženskost, če se le zmore predati tej izkušnji. Vrtnica, kraljica med rožami, je ena izmed redkih rastlin, ki zelo nazorno opisuje materinsko naravo ženske.

Ženska na poti preobrazbe v mati najprej zacveti in odpre svojo maternico in njeno čudežno moč stvarjenja, da lahko sprejme vase novo življenje. V času rojevanja ženska kot vrtnica zacveti, da lahko porodi novo bitje. V poporodnem obdobju pa se njeno srce odpira kot cvet, da lahko z njegovo mehkobo objame in neguje nebogljeno dete. Čeprav se na prvi pogled zdi nenavadno, pa mora imeti vrtnica tudi trne, s katerimi ščiti otroka in celotno družinsko jajce.

Vrtnica nas torej uči, kako biti ljubeče, mehke, lepe, dišeče. Uči nas, kako zaupati in se predajati življenju, a hkrati postavljati meje okoli sebe.

Ker imava rada vrtnice, sva se odločila, da imajo za MATERINSKI DAN VSI VRTNIČNI IZDELKI Amon & Anis 10% POPUST. Popust velja do konca dneva 25. marca 2019.

-10% velja za Anti-age serum 13 Vrtnica, Tonik za obraz Vrtnica, Mazilo Vrtnica, Parfum Vrtnica in Eterično olje Vrtnica.

In ker smo vse ženske vrtnice, tako ali drugače cvetoče, in ker moški radi podarjajo vrtnice vrtnicam, popust velja tako za ženske, matere kot tudi za moške:)

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja